Website
Colleges
Silvia
Onkruid Beleeft
Onkruid Intens

Onkruid Colleges

Groei & Bloei

In september start er voor het eerst sinds jaren weer een nieuw Onkruid College. Acht inspirerende lessen vol bekende leermeesters en nieuwe inzichten die je helpen om tot volle bloei te komen en je talenten te ontplooien. Interactieve oefeningen en opdrachten, die je na elke les meteen kunt toepassen en die je levensvaardigheid vergroten. Die levensvaardigheid heb je van nature in je en altijd gevoed. Vaak zonder het zelf te weten. Het vermogen helder te zien, intens te begrijpen en de eeuwige gouden band met jezelf en je universum wezenlijk te aanvaarden. Vaardigheden die meteen vertrouwd zullen aanvoelen, maar die toch een nieuwe wereld voor je openen. De leergang Groei en Bloei leert je die kracht in jezelf los te maken in 7 stappen. Kom tot rust en geef het leven je eigen draai.

 Wat leer je?


Praktische levensvaardigheid, daar draait het om in het nieuwe Onkruid College Groei & Bloei. Een zeer uitgebreide leergang die je in één ‘schooljaar’ kunt afronden onder begeleiding van de ervaren docenten die de lessen begeleiden. Je werkt in je eigen tempo en studeert thuis, maar altijd met hulp onder handbereik.

Heb jij je ook wel eens afgevraagd hoe je spirituele stromingen en inspirerende ideeën in je eigen leven kunt toepassen? Groei & Bloei leert je hoe je alle bevlogen kunt energie kunt vormen tot een kracht die je altijd ondersteunt op een dynamische manier: klaar voor alles wat op je pad is en nog komt. En die je inzicht geeft in de weg die je bent gegaan. Zweverig? Welnee, Groei & Bloei is de leukste en handigste opleiding die je ooit hebt gevolgd. Waarmee je midden in het leven staat en waar je nog vele jaren met plezier op terugkijkt. Met de nieuwe leergang van het Onkruid College ga je een prachtige tijd tegemoet!

Iedere les wordt een stukje van het grote mysterie onthult en kom je dichter bij je doel. De laatste drie lessen van Groei & Bloei ontvang je verzegeld. Hierin leer je dingen die niet voor iedereen zijn weggelegd: je mag ze pas openen na toestemming van je docent, wanneer je de stof uit de eerste vijf lessen beheerst en er mee om kunt gaan.

iStock 000054456816XXklein

Wat krijg je?

Een ringband met een uitgebreid lespakket van 8 lessen. Naast een theoretisch deel kent iedere les praktische oefeningen.
Extra materialen en voorwerpen die je ondersteunen bij het lespakket.

Stimulerende thuiswerkbegeleiding en correctie op ingezonden werk.

Een getuigschrift aan het eind van de leergang met cadeau.

De kleine lettertjes

Inschrijven kan op elk gewenst moment, de leergang start voor de eerste maal in september 2015. Direct na je inschrijving ontvang je een email met daarin de betaalwijze voor de leergang, die je binnen 14 dagen dient te voldoen. Voor de gekozen aanvangsdatum wordt het lespakket naar je opgestuurd. Niets in het lesmateriaal mag in handen van derden worden gesteld dan wel op een andere manier gebruikt worden zonder expliciete toestemming van Uitgeverij Onkruid.

Inschrijven en kosten

De leergang Groei & Bloei bestaat uit 8 lessen. De kosten van de leergang bedragen € 295,- incl. BTW. Kies je voor gespreide betaling dan kost de leergang € 37,50 per les. Voor verzending binnen de EU betaal je eenmalig € 7,50 extra portokosten.

Wil je meer informatie over een college? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., bel naar 030-7370978, vul de antwoordkaart in die je in elke Onkruid vindt of meld je direct aan via Aanmelden College.

Aanmelden College

Wil je meer informatie over een college? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., bel naar 030-7370978, vul de antwoordkaart in die je in elke Onkruid vindt of meld je direct Online aan.

Aanmelden College

Login