Website
Colleges
Silvia
Onkruid Beleeft
Onkruid Intens

Agenda

Flat View
Per jaar
Maandelijkse weergave
Per maand
Weekly View
Per week
Daily View
Vandaag
Categories
Per categorieën
Search
Zoeken
Lezing: Tweeling Zielen, Liefde en Zielsverwantschap  
Maandag, 22 Mei 2017, 19:30
     

Iteke Weeda is socioloog en emeritus hoogleraar emancipatievraagstukken. Zij geniet landelijke bekendheid door diverse interviews op radio/TV en in tijdschriften. Zij heeft een aantal boeken geschreven waaronder het boek: Liefde in vele facetten.

Welke theorieën doen er zoal de ronde over het ontstaan van zielen, tweelingzielen en wat zijn belangrijke herkenningssignalen bij de ontmoeting van een tweelingziel? Wat betekent zielsverwantschap in het algemeen voor jouw bewustzijnsontwikkeling? Liefde, vriendschap, communicatie, emoties, geven het leven betekenis. Juist in contact met zielsverwanten en tweelingzielen kunnen emoties sterk geraakt worden. “Waar je pijn is, daar is je leven, je evolutiedrang.” (J.Campbell) Alle innerlijke ontwikkelingen zijn een stap naar de liefde, alle liefde is een stap naar de alomvattende Liefde, de Goddelijke Oerbron. De principes Yin en Yang spelen bij deze processen een grote rol. Tijdens de lezing worden deze onderwerpen, met de nodige relativering en humor, voor het voetlicht gebracht.Locatie OC Het Anker (Zwolle)
Contact www.centrumvoorlevenskunstemmen.nl
Aanmelden 0591-513355 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Entree: € 10,- (aan de zaal € 12,-)

 

Terug

Login