Website
Colleges
Silvia
Onkruid Beleeft
Onkruid Intens

Agenda

Flat View
Per jaar
Maandelijkse weergave
Per maand
Weekly View
Per week
Daily View
Vandaag
Categories
Per categorieën
Search
Zoeken
Familie opstellingen  
Dinsdag, 12 September 2017, 19:30 - 22:00
     

Familieopstellingen Breda


Tijdens een familieopstelling wordt duidelijk dat we allemaal energetisch met elkaar verbonden zijn. Een familieopstelling creëert inzicht en ruimte om belemmerende patronen los te laten. Je kunt een vraag inbrengen of deelnemen als representant.

Hoe komt het dat het contact met mijn broer/zus stroef verloopt?Waarom heb ik het gevoel dat mijn ouders niet trots op me zijn?Hoe komt het dat bepaalde familieruzies niet bijgelegd worden.Waarom kijk ik op tegen de gezellige familiebijeenkomst.

“Voor iedereen die zijn/haar communicatie binnen een familiesysteem wil verbeteren en die openstaat voor inzichten die zorgen voor persoonlijke groei”.

Volgens Bert Hellinger, de grondlegger van familieopstellingen, toont het werken met familieopstellingen aan dat er een speciale verbinding bestaat tussen alle leden van een familie. Er bestaan zelfs verbindingen met familieleden die je niet kent of waar je nog nooit van gehoord hebt. Het opstellen van jouw familie is een manier die je laat zien welke plek jij in jouw huidige gezin of in jouw familie van herkomst inneemt. Opstellingen helpen om de tot dan toe verborgen verbanden te zien en leren je, hoe je liefdevol los komt uit verstrikkingen. Met name dit aspect wordt door veel deelnemers als prettig en bevrijdend ervaren.

Hoe gaat het in zijn werk?

Opstellingen doe je meestal in een groep. Degene die een thema wil inbrengen nodigt uit de kring van deelnemers mensen uit om zijn of haar familieleden te representeren. Deze representanten hoeven daar niets voor te doen en hebben ook nauwelijks informatie over de familie van de cliënt. Iedereen kan representant zijn. Het systeem laat zien wat gezien wil worden..
Locatie Kaber Groep Breda
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kaber houdt iedere maand één of meerdere opstellingen.

 

Terug

Login