Website
Colleges
Silvia
Onkruid Beleeft
Onkruid Intens

Onkruid Beleeft

Terug van weggeweest: Onkruid's Crystal Grid

Nu weer terug in de Onkruid webwinkel: de Chrystal Grid van ‘Innerlijke Kracht’ en ‘Intuïtie’. Ze waren even uit de schappen, maar nu zijn ze allebei weer verkrijgbaar in de Onkruid webshop. Bestel in de webshop voor €34,95 excl. verzendkosten en we sturen hem naar je toe.

 

Een Crystal Grid is een combinatie van edelstenen en kristallen die gelegd zijn in een geometrische vorm. Zo ontstaan diverse patronen die de kracht van de individuele stenen en kristallen versterken. De wijze waarop je een Grid legt kan bepaalde elementen van je eigen wezen versterken en bepaalde doelstellingen en intenties van het Grid versterken.

Christal Grid: Innerlijke Kracht

Innerlijke Kracht fungeert als een sterke voedingsbodem in ons leven. Komt deze onder druk te staan? Dan moet je aan de oppervlakte brengen hoe dat komt. Hiervoor is deze Crystal grid speciaal samengesteld. Je brengt problemen naar de oppervlakte, zonder oordeel. Zo kan je innerlijke barrières erkennen, aanvaarden en omarmen. Dan zou jouw innerlijke kracht weer groeien. Je komt steviger in je schoenen te staan.

Stenen voor innerlijke kracht

Het Innerlijke Kracht Grid bevat uit een combinatie van zeven verschillende soorten ruwe stenen. Dit zijn de stenen die samen met de uitgebreide handleiding de inhoud vormen van het Innerlijke Kracht Grid:

Bergkristal (8 brokken)

Rookkwarts (4 brokken)

Boomagaat (1 groter brok)

Obsidiaan (4 brokken)

Apachetranen (3 stuks)

Galeniet (1 brok)

Calciet (4 brokken)

Chrystal Grid: Intuïtie

Deze Crystal Grid is door Onkruid speciaal samengesteld voor wie zijn of haar intuïtie wil versterken. Het bestaat uit ruwe Maansteen, Rozenkwarts, Bergkristal en Bruine Aragoniet. Met name Maansteen werkt versterkend op intuïtie. De Rozenkwarts symboliseert en versterkt de liefde die nodig is om uiteindelijk op je eigen intuïtie te kunnen vertrouwen. Het Bergkristal zorgt voor heldere zuiverheid van je intenties en versterkt de werking van de andere stenen in het Grid.

Deze Crystal Grid bevat 25 stenen en is als volgt samengesteld:

Maansteen                  8 exemplaren (ca 200 gram)               Intuïtie

Bergkristal                  8 exemplaren (ca 200 gram)               Versterkend

Rozenkwarts              8 exemplaren (ca 200 gram)               Liefde & vertrouwen

Aragoniet                   1 exemplaar (ca 30 – 60 gram)           Aardend

Verkrijgbaar in de Onkruid webwinkel, bestel hem via: www.onkruid.nl/winkel

Plaats reactie


Artikelen

Login