Website
Colleges
Silvia
Onkruid Beleeft
Onkruid Intens

Agenda

Flat View
Per jaar
Maandelijkse weergave
Per maand
Weekly View
Per week
Daily View
Vandaag
Categories
Per categorieën
Search
Zoeken
NLP Practitoner  
Vrijdag, 08 September 2017, 09:30 - 17:00
     

NLP(D) Practitioner


Bij de opleidingen van Kaber staat persoonlijke ontwikkeling centraal. Je wordt jezelf bewust van de onbewuste sturing achter je emoties, je gedrag en je manier van communiceren. Door onze Practitioner krijg je grip op beperkte overtuigingen en gedachten. Je leert en ervaart hoe je deze kunt veranderen. Dit leidt tot persoonlijke groei zodat je in staat bent, om vanuit vertrouwen en zekerheid, te bereiken wat je wilt.

De volgende leerdoelen staan centraal binnen de opleiding:

Het creëren van een goed contact met andere mensenHet optimaliseren van je communicatieHet loslaten van negatieve ervaringen uit het verledenInzicht krijgen in en het breken van ongewenste gewoontesInzicht krijgen in denkprocessen en deze constructief gebruikenHaalbare doelen stellen en deze omzetten in actieVersnellen van je persoonlijke groei

Beschrijving:

Een Practitioner is een beoefenaar, iemand die leert om NLP praktisch te hanteren, zowel voor zichzelf als ook naar anderen toe. Door middel van deze methode zijn we in staat om onze houding en ons gedrag te veranderen en zo de resultaten te bereiken die we willen. Bewustwording, keuze en flexibiliteit zijn de sleutelwoorden. We worden ons bewust van onze communicatiemogelijkheden, krijgen daardoor keuzemogelijkheden in ons handelen wat uiteindelijk leidt tot flexibiliteit in ons privéleven en werkomgeving. De Practitioneropleiding is het eerste jaar van een volledige NLP-opleiding. Een Practitionercertificaat geeft toegang tot het tweede jaar: de Masterpractitioner-opleiding. Kiezen voor NLP betekent tegelijkertijd dat je naast je technische competentie ook voor je persoonlijke ontwikkeling een belangrijke plaats reserveert.

Het is een 18-Daagse training (op weekdagen!) verdeeld over ca, 6 maanden. De certificeringsdag is 13 januari 2018.
Locatie Kaber Groep Breda
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kaber biedt ook NLP Master Trainingen, Trainers opleidingen en Coach Skills opleidingen aan.

 

Terug

Login